Thursday, November 8, 2012

permulaan

hye u ols,

lama tak mengisi masa kat sini. sibuk sangat la gayanya kan. belum pun jadi project manager kau tu farah oi! memandangkan kawan baik yang nak habis belajar tahun depan dan yang dah ada planning nak kahwin tu kencang je update blog. Rasa rindu and macam nak mula semula pulak berblog. boleh kan? tapi, still ada orang baca ke? whateverlah.

ok, life Farah Syahirah  sekarang bukan yang macam dulu. yang student polisas atau student UTHM tapi  ini Farah Syahirah yang dah kerja! jom yeayyy sama sama. Alhamdulillah, hari tu internship dekat Heitech Padu then bila dah habis company offer kerja. syukur, syukur alhamdulillah.

So, now Farah Syahirah ini adalah Software Developer ataupun lebih dikenali as programmer. yeayy lagi sekali. Programmer yang tak ada life bila weekdays, yang masuk kerja pukul 9 am balik 6pm. tapi as programmer janganlah harap nak balik ontime. memang kena stay untuk kejar dateline.tapi bila weekend, all out juga enjoy! yuhuhhuhu. biasalah, mana mana kerjaya pun busy kan. cuma saya mahu menjadi seorang programmer yang tidak bawak balik stress ke rumah.

Sekarang berbeza, tak sama macam dulu. tapi hatiku masih dimiliki orang yang sama. alhamdulillah sekali lagi.

ok, ok tak ada masa. kena kerja! bye :)

No comments: